Exklusiv mp3-singel med Prylf

Den här helgen har jag bara gjort en sak: lyssnat på Prylf. Nu ljög jag. Den här helgen har jag bara lyssnat på de TRE låtarna från kommande skivan ”Kind of green” med Prylf som ligger ute på BoogiePost Recordings. Nu ljög jag igen.

Den här helgen har jag skrikit, gråtit, tjoat, gjort löjliga koreografier, försökt luska ut arrangemangen; misslyckats, tjatat, dragits med i till på om Prylf, Prylf, Prylf.

Prylf spelar jazzstandards. Prylf är så långt rocken har kommit hittills. Jag har inte hört något så punk som sista minutrana av ”All Of Me” sen Total Skit på Dixi i Falköping ’97. Jag har lyssnat på otaliga versioner av Lullaby of Birdland på Spotify och tänkt ”Fan, jag gillar Prylfs version bättre; de andra har ju inga laptopsolon”. Detta efter att ha hört tre låtar. Skivan släpps 10 februari.

Spisa.org är otroligt stolta att exklusivt få presentera ”Lullaby of Birdland” som mp3-singel med Prylf. Klicka på länken nedan för att lyssna direkt eller ladda ner. Tell your friends.

Prylf – Lullaby of Birdland

En reaktion på “Exklusiv mp3-singel med Prylf

  1. Pingback: Storskogen kallar | Spisa

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>